Padel

Padel & Business

Padel staat garant voor een leuke en ultra-toegankelijke sportactiviteit, ook voor de minder begaafde racketsporten! Wij organiseren en coachen uw teamevenementen, kwartaalevenementen, uw eigen business league. Laat ons je vergezellen om een ​​originele, vitale en onvergetelijke teambuilding te creëren!

Combineer zaken met plezier door momenten van ontspanning te delen met uw team. Onze locaties beschikken over business rooms zodat u uw vergaderingen in de beste omstandigheden kunt organiseren.

Als je interesse hebt, neem dan contact met me op en we organiseren je evenement op maat.


Padel in zijn huidige vorm is uitgevonden door de Mexicaanse miljonair Enrique Corcuera in de jaren zestig, hoewel we de oorsprong ervan kunnen terugvoeren tot 1890 toen het werd gespeeld door Britse zeelieden in de lagere niveaus van hun marineschepen. De eerste padelbanen in Spanje werden gebouwd in 1974, in Marbella. Spanje telt met bijna 10.000 padelbanen (ongeveer hetzelfde aantal als Argentinië waar het spel zich eerder ontwikkelde), ongeveer 4 miljoen vaste spelers en het aantal geregistreerde spelers neemt voortdurend toe. De verkoop van paddle-rackets in Spanje is bijna vier keer zo groot als die van tennisrackets.


Padel is erg populair in Spanje, Argentinië, Uruguay en Brazilië. Andere landen over de hele wereld krijgen langzaam de padelkoorts te pakken. De zaken beginnen te bewegen in het VK, Duitsland, Zweden, Noorwegen, België en Nederland. We zouden in feite de gouden eeuw van Padel kunnen ingaan, aangezien het momenteel de snelst groeiende racketsport ter wereld is.
4 Fun & Play