“ A good coach can change a game. A great coach can change a life ”

Iedereen is uniek net als ieder zijn balans. Dit evenwicht is het fundament waarop je je leven op bouwt. Het creëren van balans door te kijken naar je energie, slaap, beweging, voeding en mentaal en fysiek welzijn. Op deze basis kun je je leven opbouwen, of je nu één of alle thema’s van het leven wilt aanpakken: carrière, geld, relatie, gezondheid en doel. Wellbeing heeft een basis en een evenwicht. Regie nemen over je gezondheid, vitaliteit, energie en mentale veerkracht geeft meer plezier in het leven en werk.

Health coaching

Nicole haar specialiteit is de holistische aanpak die ze volgt. Haar rijke achtergrond, waarbij ze zelf topsporter was, haar teams en individuen naar Europese overwinningen heeft gecoacht is ze in staat om het beste naar boven te halen bij teams en individuen.

Nicole haar focus ligt niet alleen op fysieke ontwikkeling, maar ook de interpretatie en optimalisatie van het spel en de link naar het ‘werkende’ leven is een belangrijke facet. Dit zorgt voor een heel interessant perspectief. Haar motivatie, enthousiasme en professionaliteit maken dit compleet. Ze is voor mij en anderen daarin een inspiratie.

Met de nieuwe zakelijke norm gaan we door post COVID, waar werk en leven tegelijkertijd op dezelfde plek plaatsvinden, waar je vergeet die verbinding te verbreken en adem te halen. Nicole zet zich altijd in om je met al haar energie en kennis te ondersteunen om het beste in jou te inspireren en ze doet er alles aan om je op een betere plek te krijgen.

Nicole haar grootste troef is het vermogen om op een dieper niveau te communiceren en verbinding te maken. Zij is de persoon bij wie ik het eerste kom als het gaat om advies over mijn carrière. Niet alleen vanwege haar grote expertise als coach, maar haar vermogen om de juiste vragen te stellen om een ​​volledig beeld te krijgen van de situatie. Ze zet zich volledig in om te onderzoeken welke vervolgstappen nodig zijn en hoe deze het beste kunnen worden gemaakt, al dan niet met haar directe hulp. Dankzij Nicole's uitgebreide kennis van de menselijke psyche is ze van onschatbare waarde voor iedereen die vooruitgang wil boeken, of het nu op sport specifiek of persoonlijk psychologisch niveau is.

Unique balance