Teambuilding

“You can discover more about a person in an hour of play than in a year conversation”

Verbinding
Teambuilding geeft teams de ruimte om in een andere omgeving en in een andere situatie elkaar te leren kennen. Vastgeroeste groepsdynamiek en eventuele hiërarchie verdwijnt en maakt plaats voor nieuwe vruchtbare samenwerking. Buiten het kantoor in een niet-bedreigende en leuke omgeving leren collega’s van elkaar. Mensen ontdekken kwaliteiten waarvan zijn niet wisten dat zij deze hadden. Samen nieuwe dingen ervaren, nastreven en ontdekken, zorgt voor verbinding en wij-gevoel. Daarnaast wordt onderling vertrouwen versterkt. Het gevoel van samen sterk zorgt voor verbondenheid.

Inspiratie:
Let’s play!
 Er zijn veel levenslessen te leren uit sport en die delen we ook graag met het team. Gezondheid is onze grootste troef, de kracht van positief denken, het belang van iemands acties , samen bereikt iedereen meer enz- ze zijn allemaal vertegenwoordigd in de sportwereld.

Team Power organiseert veel verschillende evenementen en workshops op maat om teams & bedrijven te inspireren. Elk evenement brengt actie en inspiratie die impact hebben en mensen verbindt. Let’s meet.

Evenementen