Paralympiërs basketbal

Plezier en enthousiasme op de werkplek! Lachen, humor en plezier verhogen de werkvreugde en bevorderen een positieve en productieve sfeer. Een positieve en plezierige werkomgeving vergroot onderling vertrouwen, verbetert communicatie en stimuleert creativiteit. Onbevangen kunnen denken zorgt voor innovatieve ideeën en relativeert uitdagende situaties. Dit voordeel wordt vaak over het hoofd gezien, maar in feite is plezier een van de belangrijkste effecten… Plezier in het werk is onmisbaar voor succes!

Een geweldige ervaring. Deelnemers leren alles over samenwerken, even doorzetten en de communicatieve vaardigheden worden op de proef gesteld. Een event waar ook flink wordt gelachen samen en waar de fun het team verbindt.

Paul presenteert zijn eigen verhaal , over het ongeluk en wat dat hem heeft gebracht. Hij wil dit niet meer terug draaien? Een bijzondere man met enorme positieve energie.

Paul, een voormalig paralympisch sporter in de discipline rolstoelbasketbal. Op achttienjarige leeftijd heeft hij door een verkeersongeval blijvend letsel opgelopen aan zijn been. Na zijn revalidatie is hij gaan rolstoel basketballen.
In 2016 sloot hij zijn carrière af na zijn deelname aan de Paralympische Zomerspelen 2016 in Rio de Janeiro.