PING PONG Philosophy

It’s all in your head
Hebben jullie een pingpongtafel op kantoor? Waar je je vroeger als kantoor nog kon onderscheiden met mooie arbeidsvoorwaarden, gaan we nu veel verder. Van een pingpongtafel tot een glijbaan. Van een gezonde lunch tot een concert. Het kan niet gek genoeg! Het draagt allemaal bij tot meer productiviteit, energie, teambuilding en noem maar op. 

Er kan geen mindfullness oefening tegenop
Je gaat helemaal op in het spel en vergeet even alles. Je hersenen rusten uit op een gezonde manier, waardoor je na een potje pingpong weer fris aan het werk kan. Je beweegt. Ja natuurlijk! Je bent even lekker in beweging. Zonder dat je je eerst in je sportoutfit moet hijsen, kun je zo deelnemen aan deze activiteit. Je zult niet enorm zweten en je kunt daarna dus meteen weer aan de bak.

Goed voor de teambuilding
Even met elkaar rond de pingpongtafel en speel een paar potjes. Lach met elkaar en ga daarna weer fris met elkaar aan de slag.

Aan de tafel met Bettine Vriesekoop
Als wedstrijdsport stelt tafeltennis hoge lichamelijke en mentale eisen aan de spelers, anderzijds is het voor miljoenen mensen in de hele wereld een ontspannende tijdspassering. Bettine Vriesekoop, voormalig tafeltennis prof neemt u mee in haar Olympische ervaringen en vertelt haar 5 levenslessen die ze uit haar professionele carrière heeft geleerd.
Voorbereiding, focus en teamwork zijn essentieel om op het juiste moment een gewenste prestatie te leveren.