Roeien

Goede communicatie is essentieel voor een productief team. Hilariteit, spanning en spelelementen zorgen voor optimale communicatie tussen collega’s en verandert de dynamiek binnen het team. Waar communicatie op de werkvloer soms kan stagneren, breekt teambuilding met oude patronen en blaast communicatie tussen medewerkers nieuw leven in.

Een thema staat voor een uitdaging waar u en uw organisatie, team of relaties letterlijk en figuurlijk sportief en informatief mee aan de slag gaat. Dat kan zijn het verbeteren van de onderlinge communicatie onder druk, het stellen en halen van gezamenlijke doelen of nadenken over de juiste strategie om optimaal als individu én als team te presteren.

Het water op met Olympisch kampioen
Henk Jan Zwolle neemt u mee in zijn Olympische ervaringen in het creëren van teamspirit en verbeteren van teameffectiviteit. Hoe zorgen de teams binnen de topsport ervoor dat zij zo goed samenwerken dat zij op het juiste moment de gewenste prestatie leveren?

Topsport leent zich bij uitstek als inspirerende metafoor voor teamontwikkeling en de waarde van effectieve samenwerking in het algemeen. Henk Jan maakt hierbij de vertaling naar lessen voor teams in het bedrijfsleven. Henk Jan Zwolle won tijdens de Olympische Spelen van Atlanta Goud in de Acht.