Nicole Beumer | Former Squash International &Padel Coach

Als kind maar zeker ook later als prof squasher ben ik altijd geïnteresseerd en toegewijd om te leren over vitaliteit. Een van de meest effectieve manieren om fysiek en mentaal welzijn te bereiken is bewegen. Sport is gezond, sport verbind. 
Ik werk met teams en individuen, op reis naar verbinding, gezondheid en welzijn.

Topprestaties associëren we meestal met gezondheid en roem als het gaat om topsporters, muzikanten of succesvolle zakenmensen. Het is echter geen kwestie van superieure genetica die leidt tot topprestaties. Mensen die buitengewone dingen doen, hebben manieren bedacht om zeer vooruitstrevend te zijn in het verbeteren van zichzelf, door ‘opzettelijke oefening’ toe te passen.

Empower through sport is mijn Ikigai. Ikigai is een Japans concept dat staat voor datgene waar jij je bed voor uitkomt en waard is om voor te leven. Het is je passie waarin vier elementen samenkomen: hetgeen waar je van houdt, wat de wereld nodig heeft, waarvoor je betaald kunt worden en waar je goed in bent.
Sport is als een metafoor voor het leven. Van alles kunnen we daaruit leren .

Sports & Padel

Voor het bedrijfsleven is een team event een manier om de verbinding tussen mensen te verdiepen. Onze teamevents geven medewerkers de kans om elkaar in een andere omgeving en situatie te leren kennen. Samen beleven, nieuwe dingen nastreven creëert verbinding en een gevoel van “wij”, wat op zijn beurt de betrokkenheid, gezondheid en moraal zal verbeteren. Bedrijven die “play” omarmen, zien een hogere werknemerstevredenheid als een positieve impact op het welzijn van hun mensen. Medewerkers waarderen een speelse cultuur enorm. Spelen stimuleert vitaliteit, samenwerking en creativiteit.

Een van de belangrijkste kenmerken van Team Power’s events is het gebruik van de ‘power of play’ als een manier om mensen samen te brengen. Ze erkent de kracht van ‘play’ om barrières te doorbreken en samenwerking te bevorderen en koos voor veel van haar evenementen de game padel als een hoofdactiviteit.

Onze evenements zijn ontworpen met als doel  teams te verbinden en de teamspirit te vergroten. De “power van play’, om teams te verbinden en nieuw leven in te blazen, staat centraal. 

Let’s play!

Lessen uit de  ‘power of play’ delen we graag met het team. Om u te inspireren organiseren wij op maat gemaakte team events. Let’s meet.