Nicole Beumer | Voormalig topatleet

Als kind maar zeker ook later als prof squasher ben ik altijd geïnteresseerd en toegewijd om te leren over de connectie mind, body & spirit. Een van de meest effectieve manieren om fysiek en mentaal welzijn te bereiken is bewegen. Sport is gezond, sport verbind. Als topsporter en als healthcoach werk ik altijd vanuit de connectie body mind spirit .
Ik werk met teams en individuen , op reis naar verbinding, gezondheid en welzijn.

Topprestaties associëren we meestal met gezondheid en roem als het gaat om topsporters, muzikanten of succesvolle zakenmensen. Het is echter geen kwestie van superieure genetica die leidt tot topprestaties. Mensen die buitengewone dingen doen, hebben manieren bedacht om zeer vooruitstrevend te zijn in het verbeteren van zichzelf, door ‘opzettelijke oefening’ toe te passen.

Empower through sport is mijn Ikigai. Ikigai is een Japans concept dat staat voor datgene waar jij je bed voor uitkomt en waard is om voor te leven. Het is je passie waarin vier elementen samenkomen: hetgeen waar je van houdt, wat de wereld nodig heeft, waarvoor je betaald kunt worden en waar je goed in bent.
Sport is als een metafoor voor het leven. Van alles kunnen we daaruit leren .

Team & Play & Fun.

Voor het bedrijfsleven is een team event een manier om de verbinding tussen mensen te verdiepen. Dit is waar we elkaar na een lange tijd weer live kunnen zien en met fun & play elkaar ook even in een ander licht kunnen zien.

Coaching

Middels kennis en coaching naar een betere balans.

Let’s play!

Levenslessen uit de sport delen we graag met het team. Om u te inspireren organiseren wij op maat gemaakte team events. Let’s meet.