World Class Padel

Er is niets dat mensen zo samenbrengt als padel.  Serieus! Het lijkt misschien raar, maar er is gewoon iets mee. Padel overtuigt door zijn eenvoud en zijn zeer hoge funfactor. Padel is een zeer sociale sport. Het wordt altijd in het dubbelspel gespeeld, in tegenstelling tot tennis waar de nadruk ligt op de enkelspelwedstrijden. Het is ook heel gemakkelijk te leren in vergelijking met tennis, dus je hebt niet eens lessen nodig om met je vrienden te gaan spelen. Dit geldt vooral als je in het verleden andere racketsporten hebt gespeeld. De sport is in wezen een combinatie van tennis en squash en is geweldig voor spelers van alle leeftijden en vaardigheden. De baan is een derde van de grootte van een tennisbaan en is omheind met gaas en glazen wanden waar je op kunt spelen wanneer dat nodig is. Regels zijn een combinatie van squash en tennis en gebruiken hetzelfde scoresysteem als tennis. In vergelijking met tennis is het minder gericht op kracht en meer op tactiek en psychologie. 

World topcoach

Met de beste padelcoach van Nederland de baan op.

Diego Mieres komt uit Argentinië . Zijn achternaam is bekend bij de meeste fans van padel. Hij is de oudere broer van Juani Mieres, een van de beste spelers in de World Padel Tour.
Diego leidt de International Padel Academy en reist de wereld rond om spelers en coaches op te leiden. Zijn bestemmingen waren oa Italië, Portugal, Frankrijk, Zweden, Finland, Schotland, Iran, Dubai, … en natuurlijk Argentinië en Spanje. Zijn kennis van het Engels en zijn passie voor het lesgeven en trainen van spelers moedigden hem aan om door al deze landen te reizen.

Sinds kort werkt hij in Amsterdam en is hij werkzaam als coach van het Nederlands herenteam.

Geïnteresseerd, neem contact met mij op en organiseren wij uw event op maat.