Padel

Er is niets dat mensen zo samenbrengt als padel.  Serieus! Het lijkt misschien raar, maar er is gewoon iets mee. Padel overtuigt door zijn eenvoud en zijn zeer hoge funfactor. Padel is een zeer sociale sport. Het wordt altijd in het dubbelspel gespeeld. Het is ook gemakkelijk te leren, door middel van een korte introductie kun je al snel lekker spelen. De sport is de combinatie van tennis en squash en is geweldig voor alle leeftijden en vaardigheden. De ‘kooi’ is een derde van de grootte van een tennisbaan en is omheind met hekwerk en glazen wanden die allemaal meedoen in het spel.

Try Padel, you might have a talent..

Padel is de tweede meest populaire sport in Spanje. De kleine tennisbanen vind je dan ook overal in een soort glazen kooi.  Eind jaren zestig is Padel ontstaan in Acapulco. De man die de balsport bedacht was Enrique Corcuera. Deze rijke zakenman had niet voldoende ruimte om een tennisbaan aan te leggen. Hij bedacht daarom een soortgelijke sport en besloot een baan van 10 bij 20 meter te bouwen met muren van 3 tot 4 meter hoog. 

Het was vooral de Mexicaanse elite die deze nieuwe balsport speelde totdat Hohenlohe deze sport introduceerde in Spanje met de hulp van koning Juan Carlos en Monolo Santana een ex-wimbledon winnaar.   

Ondertussen is padel de snelst groeiend sport ter wereld. Net als ik zelf hebben veel voormalig atleten zich in het Padel ontwikkelt als coach middels trainingen in Spanje en opleiding in Nederland.

Business & Play.

Wij organiseren en coachen uw zakelijke evenementen, kwartaalevents, uw eigen businessleague. Laat ons je vergezellen om een originele, vitale en onvergetelijke teambuilding te creëren! 

Wij organiseren uw werksessies en meetings op locatie en verzorgen daarbij het padel. Onze locaties beschikken over zakelijke ruimtes zodat u in de beste omstandigheden uw meetings kunt organiseren.

Geïnteresseerd, neem contact met mij op en organiseren wij uw event op maat.