Rugby

Teamwork is de kracht achter elk succesvol bedrijf. Alleen wanneer medewerkers samenkomen, een gemeenschappelijke visie en doel delen, hun sterke punten bundelen, hun zwakheden aanvullen en elkaar helpen, kan een organisatie excelleren.

De World Rugby Member Unions identificeerden, Integriteit, Passie, Solidariteit, Discipline en Respect als de bepalende karaktervormende kenmerken van rugby.

Let’s play Rugby !
Hoe gaaf is het om met samen met je team een rugby clinic te volgen. Een toffe activiteit waar samenwerken, communicatie, vertrouwen en plezier voorop staan. Begeleid door Nieuw Zeelandse professionals met internationale ervaring, spelend op het hoogste niveau.

HAKA
De dans die het Nieuw-Zeelandse rugbyteam uitvoert is de Ka Mate, de bekendste Haka. Deze dans kent een oorsprong uit 1820, toen een Maori leider op de vlucht was voor een andere stam. Hij riep tijdens de vlucht ‘Ka Mate, Ka Mate’, wat ‘ik sterf, ik sterf’ betekent. De leider kwam gelukkig veilig bij een andere stam terecht waar hij zich kon schuilhouden. De woorden veranderden toen in ‘Ka Ora, Ka Ora’, ofwel ‘ik leef, ik leef’.

Haka

De haka is een traditionele Maori-dans die voor veel verschillende belangrijke momenten wordt ingezet. De Haka dansen worden door ons ingezet tijdens teambuildingsactiviteiten. De dansen worden altijd begeleid door trainers met een Maori achtergrond.