Squash

Als voormalig squash professional en als coach heb ik de wereld rondgereisd en veel mensen ontmoet uit alle verschillende landen. Sport is uniek in de manier waarop het mensen met elkaar verbindt. Als coach heb ik velen geïnspireerd om fysiek actief te zijn en te spelen. Dit heeft tal van voordelen voor ons welzijn, ongeacht het niveau van spelen. Gewoon iets nieuws ontdekken en uitproberen is goed voor onze gezondheid. Squash is gezond en je kunt je op alle niveaus vermaken. Samen squashen bouwen we een levendig, gezond en gelukkig team.

Verbinding
Teambuilding geeft teamleden de ruimte om in een andere omgeving en in een andere situatie elkaar te leren kennen. Vastgeroeste groepsdynamiek en eventuele hiërarchie verdwijnt en maakt plaats voor nieuwe vruchtbare samenwerking. Buiten het kantoor in een niet-bedreigende en leuke omgeving leren collega’s van elkaar. Mensen ontdekken kwaliteiten waarvan zijn niet wisten dat zij deze hadden. Samen nieuwe dingen ervaren, nastreven en ontdekken, zorgt voor verbinding en wij-gevoel. Daarnaast wordt onderling vertrouwen versterkt. Het gevoel van samen sterk zorgt voor verbondenheid.

Let’s play!
Er zijn veel levenslessen te leren uit sport en die delen we graag met het team. Om u te inspireren organiseren wij op maat gemaakte teamevents. Let’s meet.