Unique balance high performers

Iedereen is uniek net als ieder zijn balans. Dit evenwicht is het fundament waarop je je leven op bouwt. Het creëren van balans door te kijken naar je energie, slaap, beweging, voeding en mentaal en fysiek welzijn. Op deze basis kun je je leven opbouwen, of je nu één of alle thema’s van het leven wilt aanpakken: carrière, geld, relatie, gezondheid en doel. Wellbeing heeft een basis en een evenwicht. Regie nemen over je gezondheid, vitaliteit, energie en mentale veerkracht geeft meer plezier in het leven en werk.

Nicole Beumer inspireert middels kennis en coaching naar een betere balans. Het coachen van mensen vanuit hun eigen kracht in beweging. Dit op een persoonlijke, praktische en energieke wijze. Iedereen is uniek net als ieder zijn balans. We werken in kleine stapjes en je zult merken dat er meer balans wordt bereikt en dit zorgt voor meer rust, duidelijkheid en geluk. Op deze basis kun je je leven opbouwen.


Wat we echt willen cultiveren is een grotere intimiteit met onze eigen geest, ons eigen hart, ons eigen lichaam. Gezondheid en verbinding met onszelf en anderen is wat het beste in ons naar boven haalt.