Selecteer een pagina

Tennis & business

Team Power faciliteert sportieve en inspirerende events voor u, uw organisatie en/of uw relaties. Met ons team staan we klaar om met u in actie te komen, ervaringen met u delen en u inspireren. Dat doen we aan de hand van verschillende racketsporten en thema’s. Topmanagers kunnen de tennisbaan op met onze kampioenen en topcoaches. Ze leren van en raken geïnspireerd door de topsporters en hun hoogte- en dieptepunten. Zowel uit winst als verlies in de sport zijn waardevolle lessen te trekken waar het bedrijfsleven wat aan heeft.

Elke evenement koppelen we aan een specifiek thema, denk hier bij aan:

  • Worldclass Sportsman talks business
  • Success happens when preperation meets opportunity
  • Out of the comfortzone is where the magic happens

Elk thema staat voor een specifieke uitdaging

Een thema staat voor een uitdaging waar u en uw organisatie, team of relaties letterlijk en figuurlijk sportief en informatief mee aan de slag gaat. Dat kan zijn het verbeteren van de onderlinge communicatie onder druk, het stellen en halen van gezamenlijke doelen of nadenken over de juiste strategie om optimaal als individu én als team te presteren.

Voor het sportieve gedeelte kunt u kiezen uit squash, tennis of padel. Voor het informatieve en persoonlijke ervaringen kunt u kiezen uit ons brede netwerk, waaronder prestatie psycholoog van het NOC*NSF Rogier Hoorn, Wetenschapsjournalist Mark Mieras of Joseph Oubelkas die een aantal jaar onterecht gevangen zat in een cel in Marokko.

Samen met u kiezen we een sport en een thema dat bij u past! Onderstaand vertellen we u kort meer over een inspiratie evenement op de squashbaan.

 

Tennis populair en bekend terrein

Tennis is een populaire sport in Nederland. In zijn hedendaagse vorm stamt het uit Frankrijk en wordt het gespeeld sinds 1873. De naam is afgeleid van het Franse woord “tenez!” wat in het Nederlands: pak aan!! (de bal)! betekent.

img_1141

Iedereen de baan op

En aanpakken dat doen we zeker bij deze clinics en evenementen. Het programma is zowel geschikt voor beginners als toppers. De oefenstof wordt aangepast op het niveau de groep en het individu. Op een sportieve en speelse manier ontdek je wat je samen kan en kom je als team dichter tot elkaar.

Laat u inspireren door onze tenniscoaches en trainers. Vraag naar de mogelijkheden en bekijk onze squash, padel en inspiratie cases.