Selecteer een pagina

Tafeltennis

Tafeltennis & business

Ondanks dat de werelden van de topsport en het zakenleven verschillend zijn, zijn er veel parallellen te trekken tussen beide. Topmanagers en hun team kunnen leren en geïnspireerd raken van de lessen van topsporters en de weg naar succes. Team Power faciliteert sportieve en inspirerende events voor u, uw organisatie en/of uw relaties. Met ons team staan we klaar om met u in actie te komen, ervaringen met u delen en u inspireren.

Elke evenement koppelen we aan een specifiek thema, denk hier bij aan:

  • Teamwork
  • Communication
  • Lead by example

 

Elk thema staat voor een specifieke uitdaging

Een thema staat voor een uitdaging waar u en uw organisatie, team of relaties letterlijk en figuurlijk sportief en informatief mee aan de slag gaat. Dat kan zijn het verbeteren van de onderlinge communicatie onder druk, het stellen en halen van gezamenlijke doelen of nadenken over de juiste strategie om optimaal als individu én als team te presteren.

 

Aan de tafel met Elena Timina

Als wedstrijdsport stelt tafeltennis hoge lichamelijke en mentale eisen aan de spelers, anderzijds is het voor miljoenen mensen in de hele wereld een ontspannende tijdspassering.Elena Timina, voormalig tafeltennisprof neemt u mee in haar Olympische ervaringen.
Voorbereiding, focus en teamwork zijn essentieel om op het juiste moment een gewenste prestatie te leveren.

Elena, huidige hoofdcoach van het Nederlands Tafeltennisteam, gaat met u aan de tafel.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

juni 28, 2017