Selecteer een pagina

Squash & business

Ondanks dat de werelden van de topsport en het zakenleven verschillend zijn, zijn er veel parallellen te trekken tussen beide. Topmanagers kunnen leren en geïnspireerd raken van de lessen van topsporters en de weg naar succes, op en naast de baan. Team Power faciliteert sportieve en inspirerende events voor u, uw organisatie en/of uw relaties. Met ons team staan we klaar om met u in actie te komen, ervaringen met u delen en u inspireren.

Elke evenement koppelen we aan een specifiek thema, denk hier bij aan:

  • I am a product of my decision
  • Whatever you do keep moving forward
  • Lead by example

Elke thema staat voor een specifieke uitdaging

Een thema staat voor een uitdaging waar u en uw organisatie, team of relaties letterlijk en figuurlijk sportief en informatief mee aan de slag gaat. Dat kan zijn het verbeteren van de onderlinge communicatie onder druk, het stellen en halen van gezamenlijke doelen of nadenken over de juiste strategie om optimaal als individu én als team te presteren.

Voor het sportieve gedeelte kunt u kiezen uit squash, tennis of padel. Voor het informatieve en persoonlijke ervaringen kunt u kiezen uit ons brede netwerk, waaronder prestatie psycholoog van het NOC*NSF Rogier Hoorn, Wetenschapsjournalist Mark Mieras of Joseph Oubelkas die een aantal jaar onterecht gevangen zat in een cel in Marokko.

Samen met u kiezen we een sport en een thema dat bij u past! Onderstaand vertellen we u kort meer over een inspiratie evenement op de squashbaan.

 

Squash leerzaam, boeiend en gezond

Squash is boeiend. Het is leuk om te doen en leuk om naar te kijken. De sport is intensief en biedt de perfecte work out. Squash stelt hoge eisen aan o.a. het uithoudingsvermogen, de mentale weerbaarheid, reactiesnelheid, technische kwaliteiten en tactisch inzicht. Tegelijkertijd is squash een laagdrempelige sport die door jong en oud beoefend kan worden, want iedereen kan een balletje tegen de muur slaan. Squash is zelfs een aantal keer uitgekozen als gezondste sport ter wereld! Een mooie sport dus om tijdens uw evenement met medewerkers of relaties uw specifieke uitdaging aan te gaan.

Vraag naar de squash mogelijkheden voor uw bedrijf en bekijk ook onze tennis, padel of inspiratie cases!