Selecteer een pagina

Roeien & Teamwork

Ondanks dat de werelden van de topsport en het zakenleven verschillend zijn, zijn er veel parallellen te trekken tussen beide. Topmanagers kunnen leren en geïnspireerd raken van de lessen van topsporters en de weg naar succes. Team Power faciliteert sportieve en inspirerende events voor u, uw organisatie en/of uw relaties. Met ons team staan we klaar om met u in actie te komen, ervaringen met u delen en u inspireren.

Elke evenement koppelen we aan een specifiek thema, denk hier bij aan:

  • Teamwork
  • Communication
  • Lead by example

Elke thema staat voor een specifieke uitdaging

Een thema staat voor een uitdaging waar u en uw organisatie, team of relaties letterlijk en figuurlijk sportief en informatief mee aan de slag gaat. Dat kan zijn het verbeteren van de onderlinge communicatie onder druk, het stellen en halen van gezamenlijke doelen of nadenken over de juiste strategie om optimaal als individu én als team te presteren.

Het water op met Olympisch kampioen Henk Jan Zwolle

Henk Jan Zwolle neemt u mee in zijn Olympische ervaringen in het creëren van teamspirit en verbeteren van teameffectiviteit. Hoe zorgen de teams binnen de topsport ervoor dat zij zo goed samenwerken dat zij op het juiste moment de gewenste prestatie leveren? Topsport leent zich bij uitstek als inspirerende metafoor voor teamontwikkeling en de waarde van effectieve samenwerking in het algemeen. Henk Jan maakt hierbij de vertaling naar lessen voor teams in het bedrijfsleven. Henk Jan Zwolle won tijdens de Olympische Spelen van Atlanta Goud in de Acht.

De roeisessie met de deelnemers wordt gehouden op de Bosbaan in Amsterdam.

Interesse? Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of bekijk ook onze tennis, padel, squash of inspiratie cases!