Selecteer een pagina

Padel, nieuw en hot!

Padel is een relatief nieuwe sport en momenteel een van de snelst groeiende sporten ter wereld. De sport is het beste te omschrijven als een combinatie van tennis en squash. Je speelt met z’n tweeën of met z’n vieren een dubbel. Het is niet moeilijk. Je speelt al snel lekkere rally’s, dus het is voor iedereen geschikt.

img_1932Nieuw en hot

9-voudig nationaal squash kampioen Lucas Buit is een fan van Padel: ‘Een ontzettend leuke nieuwe sport die ik erg graag speel. Ik kan er ook mijn squash ervaring bij gebruiken want je speelt op een minitennisbaan met glazen wanden die je kan gebruiken in het spel.’

Het is makkelijk op te pakken en de spelregels en puntentelling zijn hetzelfde als bij tennis. Wel gebruik je een ander racket (padel). Een padelracket is kleiner dan een tennisracket en heeft geen snaren, maar is van fiberglas of carbon.

Meer informatie vind je op site van de padelbond.

 

Padel & business

negenvoudig-nederlands-kampioen-squash-cq-bondscoach-heren-squashteamOndanks dat de werelden van de topsport en het zakenleven verschillend zijn, zijn er veel parallellen te trekken tussen beide. Topmanagers kunnen leren en geïnspireerd raken van de lessen van topsporters en de weg naar succes, op en naast de baan. Team Power faciliteert sportieve en inspirerende events voor u, uw organisatie en/of uw relaties. Met ons team staan we klaar om met u in actie te komen, ervaringen met u delen en u inspireren.

Samen met u kiezen we een sport en een thema dat bij u past! Onderstaand vertellen we u kort meer over een inspiratie evenement gekoppeld aan de nieuwste racketsportrage padel.

Team Power is als geen ander in staat uw bedrijf of relaties kennis te laten maken met deze nieuwe sport. Vraag naar hoe en waar we dat doen!

Bekijk ook onze tennis, squash en inspiratie cases!

Een video ter introductie van de sport